Gnezdoto.net
Елена Димитрова - Ангелова ©

Елена Димитрова - Ангелова

Писането, четенето и нуждата да обличам преживяванията си с думи са част от живота ми откакто се помня. Благодарна съм за умението да говоря от сърцето си и за Учителите в моя живот, които ме направиха това, което съм.

След доста години в дебрите на журналистиката, търсенето на отговорите ме отведе в полето на психологията. Скоро ще съм горд притежател на магистърска диплома по специалността. Имам сертификат от Академия за треньори, както и десетки обучения, курсове и семинари по личностно развитие зад гърба си. Трупам и още. Не защото съм колекционер на квалификации, а заради нуждата да знам и мога повече, да бъда по-полезна. Щастлива съм, че дългият път към това да стана майка ме отведе до каузата да подкрепям семействата с репродуктивни проблеми.

В своя блог mechtazabebe публикувам съвети, статии, откровения, медитации, всичко, което ми се струва полезно да знае жената, тръгнала по пътя към своето бебе, независимо, дали е водена само от вътрешното си усещане, че иска да стане майка или вече е придружена от педя висока папка с изследвания, диагнози и епикризи... Накратко – правя това, което ми се искаше да има за мен кого да направи преди години.

Благодаря ви за вниманието! Ако искате да научите повече за мен, сте добре дошли и на фейсбук страницата ми и нека всички да бъдем на Пътя си.


 

Намерете Елена Димитрова - Ангелова

уебсайт: mechtazabebe

социални мрежи: facebook.com/mechtazabebe