Gnezdoto.net
Тест: Какво означават случайните драскулки снимка: Carolina Ellis

Тест: Какво означават случайните драскулки

Рисунките, които несъзнателно биват драскани по белите листи, докато се говори по телефона или на делова среща, могат да кажат за техния автор повече, отколкото той знае за себе си. В момент като този, съзнанието престава да контролира ръката и тя превключва на автопилот, управлявана от подсъзнанието, там, където във всеки от нас се крият истинските мотиви за нашето поведение.

Човечета

stick-man

Ако драскате малки човечета, това означава, че се чувствате безпомощни или пък искате да избегнете всякаква отговорност. Това е особено валидно за хората, които рисуват човечето схематично – точка, точка, запетая, тире, минус, обиколка... Това показва, че вие сте емоционално нестабилни, иска ви се да се скриете и да не пускате никого до себе си.

Лични подписи

Untitled1

Такива машинални рисунки са свойствени на егоцентричните натури. Изобилие на собствените подписи, машинално надраскани на листа по време на разговор или обсъждането на някакъв проблем по време на оперативка, сигнализират за пълното зацикляне на персоната, която истерично ги произвежда един след друг.

Квадрати, ромбове и други геометрически фигури

Untitled65

Такъв човек винаги има ясни цели и убеждения, почти никога няма скрито мнение, винаги е устойчив и упорит. Обикновено той е прекалено бдителен и внимателен, но винаги се опитва да направи нещата по-лесни.

Кръгове и пръстени

Untitled2

Окръжности, свързани една с друга или вписани една в друга, говорят за стремеж за търсене на група за съпричастност. "Самотно ми е, чувствам се все едно съм изключен от външния свят", това сигнализират подобни драскотини. Когато ние правим кръгчета на листа, несъзнателно ние подсказваме, че ни липсва внимание.

Животни

7402797 f520

Вашите днешни емоции могат да бъдат асоциирани с животното, което рисувате. Ако това е тигър или вълк, у вас се е спотаила агресия; ако е лисица, мислите кого и как да надхитрите; зайче или катеричка - на вас ви е нужна защита, лъв – чувствате, че имате превъзходство над останалите. Ако постоянно възпроизвеждате на листа едно и също животно, птиче или буболечка, това означава, че вие се асоциирате с него и си приписвате черти от неговия характер.

Спирали, вълни и графики

vector-wave-006

Чуждите проблеми не занимават такива хора. В повечето случаи подобни типажи преживяват леки кризи и драскането на подобни форми означава, че те самите обикалят около собствените си проблеми, които се опитват дори да прикрият. Тук психолозите са извели и една зависимост - колкото по-голяма е височината на рисуваната от такъв човек вълна, толкова по-голям е и проблемът му.

Звездички

Untitфдсled

Тези хора искат да са център на вниманието. За тях е важно да са ярки и винаги забелязвани. Но ако звезда на такъв човек има прекалено много лъчи или пък те са нарисувани педантично и правилно, това е сигурен белег за депресия.

Цветя, слънце, облаци

Untitled4

Жизнерадостните цветенца и слънцето, това може да нарисува само един човек, който в хода на разговора е доволен от чутото. Подобни рисунки показват, че срещу вас има един непоправим оптимист с добро разположение на духа.

Кръстове

Untitled

Кръстът показва чувство на вина пред близките. Второто нещо, което можете да научите за човек, който ги рисува, е че го мъчи нещо конкретно и то от дълго време.

Къщички и кутийки

rec blind fig 12 own house drawing sm

Симетричните форми демонстрират любов към реда, склонност към планиране и разчет. Рисунката на къщичка казва буквално следното "Не можеш да ме смачкаш, знам точно какво искам, какво мисля, имам ясни цели и ще се боря за мнението си докрай".

Решетки, мрежи

дас

Явен признак за това, че сте попаднали в неловко положение или трудна ситуация и мъчително се стремите да излезете от нея. Може също да издава потиснатост и желание да влезете в конфликт. Колкото по-дебели са линиите, толкова по-силно искате да противостоите някому. Но това желание остава само на хартия. По принцип решетката донякъде е знак за нерешителност.

Пчелни пити

Untitled6

Такива хора се стремят към спокойствие, хармония и искат да водят нормален и спокоен живот. Такива хора са домошари, за тях на първо място е домът и семейството.

източник: utroruse.com

Вижте още: ЗАБАВЕН ТЕСТ ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ХАРАКТЕРА


НЕ ПРОПУСКАЙТЕ "КАЛЕЙДОСКОП НА ЖИВОТА" ОТ АННА КИРЯНОВА - НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО". СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Как да живеем? Да приемем ли Съдбата, или да се борим с нея? Как да обичаме и да градим отношенията си с другите? Как да бъдем щастливи? Каква е личната ни мисия? Как да преживеем труден период от живота си? Как да започнем да ценим и уважаваме самите себе си?

kaleidoskop na jivota gif

Анна Кирянова е известен психотерапевт и философ, писател и автор на уникални методи за решаване на психологически проблеми. Нейните дълбоки и мъдри истории ще ви помогнат да погледнете на света по нов начин.

 


ЕСЕННА ПРОМОЦИЯ - 30% ОТСТЪПКА ЗА КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО"!

"Не съществува трудност, която един час четене да не смекчи." Шарл дьо Монтескьо

1 esenna promocia 2022 650x650 min

 


ДВЕ ПРЕКРАСНИ КНИГИ ОТ Д-Р ЛИСА РАНКИН, КОИТО ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ ПО ПЪТЯ КЪМ ИЗЦЕЛЕНИЕТО!: "ИЗЦЕЛЕНИЕ ОТ СТРАХА" И "ПОБЕДА НА УМА НАД МЕДИЦИНАТА" - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

„В самоизцелението няма нищо мистично и свръхестествено! Всичко е най-проста биохимия. Просто в човешкия организъм е заложен механизъм за самовъзстановяване и той очаква само да му създадем подходящи условия да направи това, което му е присъщо по природа – да твори чудеса!“ д-р Кели Макгонигъл!

2 knigi lisa rankin new pr 650x650 30 min

Методи за лечение без лекарства! Научни доказателства за това, че човешкият организъм е способен да се излекува сам! 

Промоцията продължава до 30 ноември 2023 г.

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ФАКТИ"

vig vsi4ki