Gnezdoto.net
Какво да знаете, ако имате романтични отношения с авантюристичния любовник Стрелеца

Какво да знаете, ако имате романтични отношения с авантюристичния любовник Стрелеца

Ерогенни зони: Тазобедрена област и вътрешна страна на бедрата

Възбуждащи фактори: Споделени идеи и екзотично място

Афродизиаци: Багаж и сладолед

Фантазии: Пътуване и бягство от ежедневието; Коне

За да се получи връзката: Дайте му пространство и свобода

Романтичният Стрелец е свободен дух, на когото му е трудно да се ангажира във връзка само с един човек. Ако вашият партньор Стрелец започне да гледа настрани, значи има причина за притеснение, въпреки че безгрижните флиртове не са му чужди. Малко вероятно е обаче да ви предупреди, че планира да скъса с вас: обикновено просто си тръгва.

Стрелците имат огромна нужда от лично пространство и свобода. Ако опитате да го вържете, връзката ви е обречена. Но ако разполага с пространство и може да изследва света и себе си, връзката ви може да е трайна и равнопоставена, особено ако придружавате Стрелеца в спонтанните му приключения. Той не обича дългосрочните, грижливо направени планове и предпочита да хвърли няколко ката дрехи в куфара и да се отправи нанякъде. Естествено, приема, че вие сте свободни да го последвате. Импулсивно може да си купи дори къща. Прекомерният му оптимизъм понякога има нужда да бъде усмиряван, но като цяло този начин на живот е доста приятен.

Стрелецът има доверие към вселената и затова обикновено го спохожда късмет.

Стрелецът не е сложен за разбиране. Обикновено е честен и макар понякога да преувеличава, той е открит. Не е коварен или непочтен, не понася преструвките, а емоционалните игрички, които понякога играят по-сложните знаци, го отвращават.

Репутацията му на честен човек върви ръка за ръка с нетактичността. Вашият партньор рядко иска да ви нарани, но словесната му нетактичност може да бъде болезнена поради способността му да улучва истината. Не го питайте дали някоя дреха ви стои добре, ако не сте готови да получите прям отговор. И никога не очаквайте извинение от вашия партньор: той надали знае значението на тази дума, да не говорим, че не вижда необходимост да се извинява.

Стрелецът често обещава повече, отколкото може да изпълни. Тъй като не обича да казва „не" или просто не се спира, за да помисли, той се натоварва прекомерно и неизбежно разочарова някого. Прави го обаче с лекота и без лоши чувства.

От книгата "Енциклопедия на астрологията"

Вижте още: 4-ТЕ ТИПА МЪЖЕ СПОРЕД ИЗТОЧНИЯ КАЛЕНДАР

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ФАКТИ"

vig vsi4ki