Gnezdoto.net
„Майки" – една вълнуваща серия снимки отпреди 50 години

„Майки" – една вълнуваща серия снимки отпреди 50 години

Миналата година, известният фотограф Keн Хайман получава обаждане от бившия си агент, който му съобщава, че в едно от хранилищата са открили негови снимки. Сред големия брой стари кутии той открива кутия с надпис „Майки". Оказва се, че в нея се съдържа истинско съкровище.

83-годишният фотограф си спомня, че това е поредица, която той е правил в продължение на година за книгата „Семейство" на антрополога Маргарет Мийд. (Книгата е издадена през 1965 г., и номинирана за наградата Пулицър).

Снимките са правени в различни части на света преди повече от 50 години. На тях са запечатани безценни мигове и емоции на майчинството.

Вижте част от тази прекрасна колекция.

1

2

3

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

Източник: mashable.com

Вижте още: СЕСТРИ – ЕДНА ФОТОИСТОРИЯ, ПРОДЪЛЖИЛА 40 ГОДИНИ


НЕ ПРОПУСКАЙТЕ "КАЛЕЙДОСКОП НА ЖИВОТА" ОТ АННА КИРЯНОВА - НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО". СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Как да живеем? Да приемем ли Съдбата, или да се борим с нея? Как да обичаме и да градим отношенията си с другите? Как да бъдем щастливи? Каква е личната ни мисия? Как да преживеем труден период от живота си? Как да започнем да ценим и уважаваме самите себе си?

kaleidoskop na jivota gif

Анна Кирянова е известен психотерапевт и философ, писател и автор на уникални методи за решаване на психологически проблеми. Нейните дълбоки и мъдри истории ще ви помогнат да погледнете на света по нов начин.

 


ПРОМОЦИЯ "СЕПТЕМВРИ" - 30% ОТСТЪПКА ЗА КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО"!

"Не съществува трудност, която един час четене да не смекчи." Шарл дьо Монтескьо

promocia septemvri2022 kvadraten 650x650 min

 


ДВЕ ПРЕКРАСНИ КНИГИ ОТ Д-Р ЛИСА РАНКИН, КОИТО ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ ПО ПЪТЯ КЪМ ИЗЦЕЛЕНИЕТО!: "ИЗЦЕЛЕНИЕ ОТ СТРАХА" И "ПОБЕДА НА УМА НАД МЕДИЦИНАТА" - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

„В самоизцелението няма нищо мистично и свръхестествено! Всичко е най-проста биохимия. Просто в човешкия организъм е заложен механизъм за самовъзстановяване и той очаква само да му създадем подходящи условия да направи това, което му е присъщо по природа – да твори чудеса!“ д-р Кели Макгонигъл!

2 knigi lisa rankin

Методи за лечение без лекарства! Научни доказателства за това, че човешкият организъм е способен да се излекува сам! 

Промоцията продължава до 2 октомври 2023 г.

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ФОТОРАЗКАЗ"

vig vsi4ki