Gnezdoto.net
13 уникални снимки и техните трогателни истории снимка: Gary Cosby

13 уникални снимки и техните трогателни истории

Тези уникални фотографии са запечатали безценни и трогателни моменти от живота на различни хора, техните емоции, изпитания и мъка. Те ще предизвикат най-различни чувства у вас, ще ви трогнат, ще ви просълзят, ще ви разкажат своите истории...

Вижте тези 13 разтърсващи кадъра и техните истории.

Сърдечен хирург след 23-часова успешна операция на трансплантация на сърце. Неговият асистент спи от изтощение в ъгъла на операционната. Тази снимка е селектирана като фотография на 1987 г. от National Geographic и е включена в списъка на стоте най-значителни фотографии в историята. Снимката е дело на Джеймс Стенфийлд, а хирургът е един от най-известните полски кардиолози професор Збигнев Релига в клиника в полския град Забже.
1
снимка: James Stanfield 
 
Вътрешността на газова камера в Аушвиц, по чиито стени се виждат драскотини от жертвите, които умирайки са се борили с последни усилия за живота си.
2
 
8-годишно момче приема американското знаме за загиналия си баща, който е прострелян по време на втората си мисия в Ирак, само седмица преди да се прибере у дома.
3
 
Куче стои втори ден до гроба на своя стопанин, загинал при опустошително свлачище в Рио де Жанейро.
4
снимка: Vanderlei Almeida 
 
Военнослужеща прегръща дъщеричката си след 7-месечна военна мисия.
5
снимка: Louie Favorite 
 
Руски войник свири на изоставено пиано в Чечня по време на Първата чеченска война през 1994 г.
6
 снимка: drugoi.livejournal.com
 
След края на Втората световна война военнопленник среща дъщеря си, която е виждал за последен път, когато тя е била на една годинка.
7
 
Мъж прегръща своето куче след като го откриват живо сред руините на дома му след унищожително торнадо в щата Алабама през 2012 г.
8
 снимка: Gary Cosby
 
Бразилският цигулар Диего Торкуато свири на погребението на своя учител и ментор, който му е показал пътя към музиката. Момчето умира само година по-късно от левкемия.
9
 снимка: salvemasnossascriancas.blogspot.com
 
17-годишната активистка Джейн Роуз поднася цвете на охраняващите антиправителствените демонстрации срещу войната във Виетнам през 1967 г.
10
 
Руски войник в момент на молитва преди битката за Курск през юли 1943 г.
11
 снимка: Shirak Karapetyan-Milshtein
 
Детска ръка в ръката на мисионер, Уганда, 1980 г.
12
 
Руски ветеран от Втората световна война пред танка, с който се е сражавал.
13
 

Вижте още: КАК СЕ ПРОМЕНИ СВЕТЪТ ОКОЛО НАС - 30 УДИВИТЕЛНИ КАДЪРА


НЕ ПРОПУСКАЙТЕ "КАЛЕЙДОСКОП НА ЖИВОТА" ОТ АННА КИРЯНОВА - НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО". СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Как да живеем? Да приемем ли Съдбата, или да се борим с нея? Как да обичаме и да градим отношенията си с другите? Как да бъдем щастливи? Каква е личната ни мисия? Как да преживеем труден период от живота си? Как да започнем да ценим и уважаваме самите себе си?

kaleidoskop na jivota gif

Анна Кирянова е известен психотерапевт и философ, писател и автор на уникални методи за решаване на психологически проблеми. Нейните дълбоки и мъдри истории ще ви помогнат да погледнете на света по нов начин.

 


ПРОМОЦИЯ "СЕПТЕМВРИ" - 30% ОТСТЪПКА ЗА КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО"!

"Не съществува трудност, която един час четене да не смекчи." Шарл дьо Монтескьо

promocia septemvri2022 kvadraten 650x650 min

 


ДВЕ ПРЕКРАСНИ КНИГИ ОТ Д-Р ЛИСА РАНКИН, КОИТО ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ ПО ПЪТЯ КЪМ ИЗЦЕЛЕНИЕТО!: "ИЗЦЕЛЕНИЕ ОТ СТРАХА" И "ПОБЕДА НА УМА НАД МЕДИЦИНАТА" - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

„В самоизцелението няма нищо мистично и свръхестествено! Всичко е най-проста биохимия. Просто в човешкия организъм е заложен механизъм за самовъзстановяване и той очаква само да му създадем подходящи условия да направи това, което му е присъщо по природа – да твори чудеса!“ д-р Кели Макгонигъл!

2 knigi lisa rankin

Методи за лечение без лекарства! Научни доказателства за това, че човешкият организъм е способен да се излекува сам! 

Промоцията продължава до 2 октомври 2023 г.

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ФОТОРАЗКАЗ"

vig vsi4ki