Gnezdoto.net
Не е нужно да си слаба, за да си красива!

Не е нужно да си слаба, за да си красива!

Наистина, момичета! Спрете с диетите! Спрете войната с кантара! Спрете да се притеснявате за всеки "излишен" килограм. Нищо ваше не е излишно. Всяка извивка е част от чара ви, част от женствеността ви, част от самите вас. Обичайте се, харесвайте се, усмихвайте си се! Защото сте прекрасни! Точно такива, каквито сте! Не вярвате? Ами тогава, погледнете се в огледалото и вижте страхотната жена пред себе си! Вижте силата й! Вижте великолепието й! Вижте магията, скрита в очите й! Вижте себе си!

Със следващата песен ви поздравяваме! И ви казваме, че ви обичаме!

И ако все още имате съмнения в казаното от нас, запознайте се с едни от най-красивите жени на планетата. Запознайте се с истинските жени!

Ашли Греъм
001
 
Флувия Лачерда
002
 
Клои Маршал
003
 
Тара Лин
005
 
Жюстин Лего
010
 
Уитни Томпсън
006
 
Кристина Мендес
011
 
Джени Рънк
012
 
Ели Мейдей
0000
 
Денис Бидо
013
 
Маркита Принг
015
 
Клементин Дессо
016
 

Вижте още: Реални ли са критериите ни за красотата днес? 


НЕ ПРОПУСКАЙТЕ "КАЛЕЙДОСКОП НА ЖИВОТА" ОТ АННА КИРЯНОВА - НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО". СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Как да живеем? Да приемем ли Съдбата, или да се борим с нея? Как да обичаме и да градим отношенията си с другите? Как да бъдем щастливи? Каква е личната ни мисия? Как да преживеем труден период от живота си? Как да започнем да ценим и уважаваме самите себе си?

kaleidoskop na jivota gif

Анна Кирянова е известен психотерапевт и философ, писател и автор на уникални методи за решаване на психологически проблеми. Нейните дълбоки и мъдри истории ще ви помогнат да погледнете на света по нов начин.

 


ПРОМОЦИЯ "СЕПТЕМВРИ" - 30% ОТСТЪПКА ЗА КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО"!

"Не съществува трудност, която един час четене да не смекчи." Шарл дьо Монтескьо

promocia septemvri2022 kvadraten 650x650 min

 


ДВЕ ПРЕКРАСНИ КНИГИ ОТ Д-Р ЛИСА РАНКИН, КОИТО ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ ПО ПЪТЯ КЪМ ИЗЦЕЛЕНИЕТО!: "ИЗЦЕЛЕНИЕ ОТ СТРАХА" И "ПОБЕДА НА УМА НАД МЕДИЦИНАТА" - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

„В самоизцелението няма нищо мистично и свръхестествено! Всичко е най-проста биохимия. Просто в човешкия организъм е заложен механизъм за самовъзстановяване и той очаква само да му създадем подходящи условия да направи това, което му е присъщо по природа – да твори чудеса!“ д-р Кели Макгонигъл!

2 knigi lisa rankin

Методи за лечение без лекарства! Научни доказателства за това, че човешкият организъм е способен да се излекува сам! 

Промоцията продължава до 2 октомври 2023 г.

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ФОТОРАЗКАЗ"

vig vsi4ki