Gnezdoto.net
Любовта никога не се изморява, не остарява и не умира снимка: http://imgkid.com/

Любовта никога не се изморява, не остарява и не умира

Попитали една жена с 65-годишен брак: „Как успяхте да останете заедно цели 65 години?" Тя отговорила: „Ние сме родени във време, когато ако нещо се счупеше, го поправяхме, а не го изхвърляхме."

Вижте тази очарователна фотогалерия, която ще ви накара да се усмихнете, да забравите за дребнавостите на ежедневието и да погледнете на човека до себе си с други очи... А може би и малко да завидите на тези възрастни, но много влюбени и много щастливи хора.
 
1
2
 
Старостта не защитава от любов, но любовта защитава от старост. - Коко Шанел
 
3
4
Само благодарение на нея, само на любовта се държи и се развива животът. — Иван Тургенев
 
5
11
Не е странно да видиш двама млади, които се обичат, но да видиш двама възрастни, които продължават да се обичат, е най-чудната гледка на света. — Уилям Мейкпийс Такъри
 
6
7
Ако имаш любов, не се нуждаеш от нищо друго. Ако ли нямаш, не е от особено значение какво друго имаш. — Джеймс Бари
 
8
9
Гневът на хората, които се обичат, трае твърде кратко. — Менандър
 
10
Онези, които обичаме – стига ни само, че съществуват. — Николас Гомес-Давила
 
12
За да имаш истинска любов, за да я прилагаш на дело, за това е необходимо време, за да се реализира. Любовта, а не влюбването, е истинско чувство – това означава, че ти за мен си важен като личност, искам да се погрижа за теб, искам да се чувстваш добре, искам и да си свободен. Това е истинската любов. — Хорхе Букай
 
13
14
Какво огромно щастие е да обичаш и да си обичан. — Антон Чехов
 
15
Живеят само влюбените, останалите просто съществуват. - Уилям Шекспир
 
16
Няма значение каква е възрастта ви, никога не спирайте да се държите за ръце и никога не спирайте да казвате „Обичам те".
 
17
 
 

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ "КАЛЕЙДОСКОП НА ЖИВОТА" ОТ АННА КИРЯНОВА - НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО". СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Как да живеем? Да приемем ли Съдбата, или да се борим с нея? Как да обичаме и да градим отношенията си с другите? Как да бъдем щастливи? Каква е личната ни мисия? Как да преживеем труден период от живота си? Как да започнем да ценим и уважаваме самите себе си?

kaleidoskop na jivota gif

Анна Кирянова е известен психотерапевт и философ, писател и автор на уникални методи за решаване на психологически проблеми. Нейните дълбоки и мъдри истории ще ви помогнат да погледнете на света по нов начин.

 


ЕСЕННА ПРОМОЦИЯ - 30% ОТСТЪПКА ЗА КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО"!

"Не съществува трудност, която един час четене да не смекчи." Шарл дьо Монтескьо

1 esenna promocia 2022 650x650 min

 


ДВЕ ПРЕКРАСНИ КНИГИ ОТ Д-Р ЛИСА РАНКИН, КОИТО ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ ПО ПЪТЯ КЪМ ИЗЦЕЛЕНИЕТО!: "ИЗЦЕЛЕНИЕ ОТ СТРАХА" И "ПОБЕДА НА УМА НАД МЕДИЦИНАТА" - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

„В самоизцелението няма нищо мистично и свръхестествено! Всичко е най-проста биохимия. Просто в човешкия организъм е заложен механизъм за самовъзстановяване и той очаква само да му създадем подходящи условия да направи това, което му е присъщо по природа – да твори чудеса!“ д-р Кели Макгонигъл!

2 knigi lisa rankin new pr 650x650 30 min

Методи за лечение без лекарства! Научни доказателства за това, че човешкият организъм е способен да се излекува сам! 

Промоцията продължава до 30 ноември 2023 г.

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ФОТОРАЗКАЗ"

vig vsi4ki