Gnezdoto.net
По следите на влюбените

По следите на влюбените

Има места по света, които сами по себе си са толкова романтични, че непременно ти се иска да си там с любимия.
Нека направим едно малко пътешествие по следите на влюбените. А всеки може да допълни списъка със своето незабравимо любовно място...
 
Остров Санторини
Изкусителен и романтичен, прочут с белите къщи и църкви със сини куполи, с необикновените егейски пейзажи и удивителните си залези, остров Санторини е любима дестинация на влюбените от цял свят.
 
1
 
1-1 Katikies
 
Хотел UFOgel, Нусдорф Ам Атерзий, Австрия
Този минималистичен хотел в австрийските Алпи предлага уединение и прекрасна гледка към планината от огромните прозорци на спалнята.
 
2
 
Пътеката на любовта, Чинкуе Тере, Италия
Пътеката на любовта (Виа дел'аморе), която тръгва от Риомаджоре е едно от най-романтичните места в света. Докато минавате по нея можете да „заключите" катинарче с имената си. Според вярванията така любовта ви ще бъде вечна. Според други легенди пък, на двойките без брак алеята на любовта може да донесе нещастие.
 
3
 
Плажът Dream Beach, Тайланд
Бял пясък, изумрудена топла вода и отвесни скали... Чудиш се дали не си попаднал в рая.
 
4
 
Убуд, остров Бали, Индонезия
Спокойствие и хармония, красиви гледки и невероятна природа... Чудесно място за релакс и бягство от сивото ежедневие.
 
5
 
Небостъргачът 432 Park Avenue, Ню Йорк
Просто се изтягаш във ваната и през огромните триметрови прозорци наблюдаваш Ню Йорк от небето...
 
6
 
Хотел Lion Sands, Южна Африка
Шикозен хотел в сърцето на джунглата, от който можете да наблюдавате дивите обитатели на Африка. Едно приказно място за уединение, далеч от суетата и туристическата глъч.
 
7
 
Термите на Сатурния, Италия
Според легендата, за да омиротвори човечеството, Бог Сатурн изпратил гръмотевица на земята, с която сътворил този вълшебен топъл извор - синя вода, красиви скални басейни с температура от 37 градуса, които се изливат в голям естествен басейн.
 
8
 
Малдивите
С прекрасните си плажове, дива красота и бутикови хотели, Малдивите са едно от най-прекрасните и романтични места на света.
 
9
 
Хотел Kakslauttanen, Финландия
Тук можете да отседнете в истинско иглу, направено от стъкло. А ако имате късмет, можете да видите и свереното сияние, директно от леглото.
 
10
 
Плажът Hidden Beach, Мексико
Скрития плаж, известен и като Плажът на любовта, на островите Мариета, е една от основните атракции на Мексико. Тук попадате в един различен свят, от който не можете да откъснете очи.
 
11
 
Хотел Dedon Island Resort, Филипини
Бунгало, направено от палми, насред джунглата, висящи сламени легла - тук всичко е направено само да се излежаваш и да се наслаждаваш на шума на океана.
 
12
 
Водопадът Селяландсфос, Исландия
Едно от най-известните и красиви природни творения в Исландия, Селяландсфос със своята височина от 60 метра, предлага впечатляваща гледка от падането на водата сред прекрасната природа. Особено красиво е да се посети вечер и да се наблюдава залеза през водната пелена на водопада.
 
13
 
 

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ФОТОРАЗКАЗ"

vig vsi4ki