Gnezdoto.net
Тайната градина - една завладяваща фотосесия

Тайната градина - една завладяваща фотосесия

"Taйната градина" е един прекрасен фото проект на канадската фотографка Данила Мажик, заснет на... малкия й таван! Даниела разказва, че за тези невероятни инсталации е използвала една стена, която покрива с цветя, трева и пълзящи растения. Самите фотосесии реализира с малък екип от гримьор и фризьор. Целта й е да покаже, че и малкото пространство може да бъде достатъчно за създаването на големи неща! Тя планира лятото да организира благотворителна изложба под надслов "Защото съм момиче". Даниела обяснява, че иска да помага на децата в нужда и е щастлива, че има възможност да го прави.

Принцесата на глициниите
001
 
002
Мадам Бътерфлай
003
 
004
Пазителката на пчелите
005
 
006
Кралицата се събужда
007
 
008
Снежната кралица
009
 
010
Зад кулисите...
011
 
012
 
013

 

 

Вдъхновяващо, нали? 

Вижте още: Магията на човешкото тяло, претворено в цветя и животни


НЕ ПРОПУСКАЙТЕ "КАЛЕЙДОСКОП НА ЖИВОТА" ОТ АННА КИРЯНОВА - НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО". СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Как да живеем? Да приемем ли Съдбата, или да се борим с нея? Как да обичаме и да градим отношенията си с другите? Как да бъдем щастливи? Каква е личната ни мисия? Как да преживеем труден период от живота си? Как да започнем да ценим и уважаваме самите себе си?

kaleidoskop na jivota gif

Анна Кирянова е известен психотерапевт и философ, писател и автор на уникални методи за решаване на психологически проблеми. Нейните дълбоки и мъдри истории ще ви помогнат да погледнете на света по нов начин.

 


ЕСЕННА ПРОМОЦИЯ - 30% ОТСТЪПКА ЗА КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО"!

"Не съществува трудност, която един час четене да не смекчи." Шарл дьо Монтескьо

1 esenna promocia 2022 650x650 min

 


ДВЕ ПРЕКРАСНИ КНИГИ ОТ Д-Р ЛИСА РАНКИН, КОИТО ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ ПО ПЪТЯ КЪМ ИЗЦЕЛЕНИЕТО!: "ИЗЦЕЛЕНИЕ ОТ СТРАХА" И "ПОБЕДА НА УМА НАД МЕДИЦИНАТА" - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

„В самоизцелението няма нищо мистично и свръхестествено! Всичко е най-проста биохимия. Просто в човешкия организъм е заложен механизъм за самовъзстановяване и той очаква само да му създадем подходящи условия да направи това, което му е присъщо по природа – да твори чудеса!“ д-р Кели Макгонигъл!

2 knigi lisa rankin new pr 650x650 30 min

Методи за лечение без лекарства! Научни доказателства за това, че човешкият организъм е способен да се излекува сам! 

Промоцията продължава до 30 ноември 2023 г.

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ФОТОРАЗКАЗ"

vig vsi4ki