Gnezdoto.net
Днешният объркан свят в 18 илюстрации на Павел Кучински

Днешният объркан свят в 18 илюстрации на Павел Кучински

В днешно време всеки може изрази собствената си позиция – дали с думи или с четка, не е важно. По-важното е да ни накара да се замислим.

39-годишният полски художник Павел Кучински (Pawel Kuczynski) определено има какво да ни каже. Той е критичен, ироничен и провокативен в своите илюстрации, които през последните години шестват в мрежата.

"Реалността е толкова изкривена, ненормална и абсурдна, че за мен е доста трудно да се съревновавам с нея и точно тази реалност ме вдъхновява. Единственото, което мога да направя, е да се опитам да визуализирам разбирането си за нея колкото се може по-откровено", споделя Кучински.

Вижте нашия объркан свят в 18 от най-въздействащите илюстрации на художника.
 
1
 
2
 
3
 
Изповед
4confession
 
5
 
6
 
7
 
8
 
Самотен в тълпата
9Alone in the crowd
 
10
 
Мир
11Peace
 
Горещи новини
12hot news
 
Любов
13love
 
Наблюдател
14Watcher
 
Избори
15voting
 
16
 
Хейтъри
17haters
 
Пластична хирургия
18plastic surgery

Можете да намерите Павел Кучински във Фейсбук.
 

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ "КАЛЕЙДОСКОП НА ЖИВОТА" ОТ АННА КИРЯНОВА - НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО". СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Как да живеем? Да приемем ли Съдбата, или да се борим с нея? Как да обичаме и да градим отношенията си с другите? Как да бъдем щастливи? Каква е личната ни мисия? Как да преживеем труден период от живота си? Как да започнем да ценим и уважаваме самите себе си?

kaleidoskop na jivota gif

Анна Кирянова е известен психотерапевт и философ, писател и автор на уникални методи за решаване на психологически проблеми. Нейните дълбоки и мъдри истории ще ви помогнат да погледнете на света по нов начин.

 


ЕСЕННА ПРОМОЦИЯ - 30% ОТСТЪПКА ЗА КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО"!

"Не съществува трудност, която един час четене да не смекчи." Шарл дьо Монтескьо

1 esenna promocia 2022 650x650 min

 


ДВЕ ПРЕКРАСНИ КНИГИ ОТ Д-Р ЛИСА РАНКИН, КОИТО ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ ПО ПЪТЯ КЪМ ИЗЦЕЛЕНИЕТО!: "ИЗЦЕЛЕНИЕ ОТ СТРАХА" И "ПОБЕДА НА УМА НАД МЕДИЦИНАТА" - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

„В самоизцелението няма нищо мистично и свръхестествено! Всичко е най-проста биохимия. Просто в човешкия организъм е заложен механизъм за самовъзстановяване и той очаква само да му създадем подходящи условия да направи това, което му е присъщо по природа – да твори чудеса!“ д-р Кели Макгонигъл!

2 knigi lisa rankin

Методи за лечение без лекарства! Научни доказателства за това, че човешкият организъм е способен да се излекува сам! 

Промоцията продължава до 31 октомври 2023 г.

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ФОТОРАЗКАЗ"

vig vsi4ki