Gnezdoto.net
Колоездач превръща дупките по улиците в миниатюрни градини снимка: facebook.com/thepotholegardener

Колоездач превръща дупките по улиците в миниатюрни градини

Една истинска история, която ще ви накара да се усмихнете следващия път, когато видите дупка на пътя. И кой знае... може би ще последвате примера на един млад мъж, за когото ще ви разкажем сега...

За съжаление мястото не е България, а Великобритания. Ето и историята на 38-годишния Стийв Уийн, който преди няколко години се заема с амбициозната задача да разкраси улиците на Лондон, превръщайки дупките по тях в миниатюрни градини.

"Като колоездач аз имам особено отношение към дупките по улиците. За хората с велосипеди те са истинско главоболие" – разказва Стийв. И продължава: "Няколко пъти пуках гума. Много е неприятно! Днес улиците на града са по-лоши от всякога, най-вече заради снега, който пада през зимата." И Стийв решава, че вместо просто да се оплаква или да чака управата на столицата да се заеме с ремонта им, може да вземе нещата в свои ръце. "Използвам ярки цветя, като се надявам, че мотоциклетистите и шофьорите ще ги виждат и избягват". За съжаление, много от красивите му творения стават жертва на натоварения трафик. Но младият мъж не се отказва.

Защото понякога не е важно колко дълго ще остане във времето това, което си създал. Важното е, че дори и за кратко си направил деня на някого по-усмихнат, а света - малко по-красив!

А сега да се насладим заедно на красивите му улични творения...

000 1
 
000 2
 
001
 
002
 
003
 
004
 
005
 
006
 
007
 
008
 
0020
 
0021

Повече за Стийв ще намерите тук:
stevewheen.com
thepotholegardener.com
thelittlebookoflittlegardens.com
facebook.com/thepotholegardener
instagram.com/potholegardener

Вижте още: Снимката, която събра 1 000 000 долара

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ФОТОРАЗКАЗ"

vig vsi4ki