Gnezdoto.net
Ирина Вълчева-Кръстева

Ирина Вълчева-Кръстева

Здравейте, аз съм Ирина.

Моята голяма страст е да вдъхновявам хората да променят положително себе си и живота си, защото аз самата не спирам да се променям и това ми носи много щастливи моменти всеки ден. Само преди пет години аз бях една нещастна жена, с провален брак и чести панически атаки.

Сутрин се събуждах с болки по цялото тяло и отивах на напрегната си работа, която отдавна не харесвах. Взимах дъщеря си последна от детската градина и вечер заспивах още в 9ч. пред телевизора. Нямах нито време, нито сили за спорт и творчество. Промяната започна с книгите за себепознание, после семинари за личностно развитие, йога, писане на дневник... Промених себе си и целият ми свят се промени!

Днес съм щастлива и щастливо омъжена жена. Водя тренинги за личностно и духовно развитие, пиша статии и книги, отделям време да развивам интуитивна и любяща връзка с дъщеря си. Вече съм горд автор на един роман – Докато търсех любовта... намерих себе си, а после теб" (издаден с артистичен псевдоним Мария Ивайлова), както и създател, заедно със съпруга ми, на първия във Варна вегетариански ресторант „Жасмин Тий Хаус". Любимите ми теми за тренинги, онлайн курсове и статии, са партньорски взаимоотношения, женственост и женска енергия, холистично здраве и личностно развитие. Открих и нова страст – ориенталските танци. Посещавам класове от три години и вече ги включвам в курсовете си за развиване на женската енергия, заедно с други женски практики.

Моите клиенти са жени, тръгнали по пътя към себе си, на които помагам да развият повече увереност, женственост, удовлетвореност от ежедневието, да намерят своето призвание и да съчетаят личните си духовни търсения с грижите за семейство. Вярвам, че всеки може да промени живота си, щом аз успявам!


 

Намерете Ирина Вълчева-Кръстева:

Имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Уебсайт: www.galerini.com

Социални мрежи: Фейсбук

 
 

ОЩЕ ОТ ИРИНА ВЪЛЧЕВА-КРЪСТЕВА