Gnezdoto.net
Книга на живота: За всички, които са се отчаяли, че ще намерят лекарите, способни да ги излекуват

Книга на живота: За всички, които са се отчаяли, че ще намерят лекарите, способни да ги излекуват

Познатата ни днес официална медицина, на която се обучават лекарите в медицинските висши учебни заведения, в доста отношения е неубедителна. Много от хората, на които им се е налагало да ходят в поликлиниката или са били приемани за лечение в болница, ще се съгласят с това. Други вероятно ще възразят: Та нали живеем в ХХI век! Медицината възстановява здравето на хиляди хора... Да, всичко това е така, но не съвсем. Или може би изобщо не е така.

Тази книга е предназначена преди всичко за хора, които са далеч от медицината, но не са безразлични към здравето си.

За хора, които са осъзнали, че за тялото няма резервни части, които да изхвърлиш или смениш, за да се избавиш от болката и болестта. За онези, които вече не вярват, че могат да намерят лекари, способни да ги излекуват. И просто за всички, които се интересуват как е устроено тялото, как могат да променят функциите на органите и външния си вид, така че да живеят по-комфортно.

Всеки има право да знае, че може сам да поддържа организма си в добро състояние!

Няма човек, на когото да не се е случвало поне веднъж със съжаление да установи, че тялото вече не може да прави онова, което му се е отдавало с лекота преди десетина години.

В същото време Душата е млада както преди и все така ѝ се иска да изпитва всякакви емоции и удоволствия. Казват ни, че за възрастовите проблеми са виновни гените, теломерите... Но въпреки това ни се струва, че всичко това няма значение, че можем отново да бъдем здрави и млади – не само духом, но и телом. И наистина е така!

Това не само е възможно, но и не е особено сложно. Макар че, естествено, изисква определени усилия от Ваша страна. Както се казва, помогни си сам, за да ти помогне Господ!

В момента четете откъс от "Книга на живота: За всички, които са се отчаяли, че ще намерят лекарите, способни да ги излекуват" от д-р Евгений Божиев. 

Тази книга е и за лекарите, които наистина искат да изцеляват хората от болестите, а не да ги принуждават да вземат лекарства до края на живота си, както повелява съвременната медицинска система.

За лекарите, които всеки ден се срещат с болни хора, молещи за медицинска помощ. За онези, които вече имат печален опит в лечението на пациенти по начините и методите, които предлага медицинското образование. За онези, които не могат да гледат безучастно как хората се мъчат и умират, които не са свикнали с човешкото страдание и не искат да се дистанцират от човешката мъка с обяснението: „Какво искате, та Вие сте минали петдесетте!“.

Тази книга е за лекарите, които вече са се убедили, че от лечебен метод фармакотерапията се е превърнала в бизнес, който убива и осакатява хората. За онези, които искат да помогнат на пациентите си и търсят ефективни методи да го направят. За онези, които разбират, че трябва да се лекува не следствието, а причината.

За „чиновниците“ в медицината тази книга ще бъде безполезна и дори вредна. Защото тук ще се разказва за неща, които не се изучават в медицинските специалности. За неща, които отдавна са известни и са изучени от различни науки, но или са удобно забравени, или са игнорирани от системата на медицинското образование под предлог, че са остарели. А в действителност те просто не отговарят на съществуващите догми и на интересите на фармацевтичната индустрия.

Тази книга разрушава много от традиционните възгледи за развитието на заболяванията. И това не се прави с цел да звучи „сензационно“ , а защото „практиката е критерий за истината“. Ако лекарят, изхождайки от определена представа за развитието и протичането на едно заболяване, не може да го излекува, значи неговата представа е неправилна.

Възгледите за развитието и протичането на заболяванията, споделени в тази книга, са резултат от огромен опит (повече от 30 години) в практическата работа с хора, потърсили медицинска помощ. Както и от изучаването на трудовете на физиолози от миналото столетие, които са изследвали причините за възникването и механизмите на развитието на повечето съществуващи заболявания.

В тази книга се разказва как е устроено тялото ни, как работи то, по какви закони функционира и какво трябва да правим, за да бъдем здрави. Обяснява се какво е старостта, с какво са свързани болестите на напредналата възраст, как сами да се разделим с тях и да направим тялото си послушно и здраво на всяка възраст.

В книгата са предложени също така и техники за излекуване от конкретни заболявания, както и методи за облекчаване на болката.

откъс от книгата "КНИГА НА ЖИВОТА. ЗА ВСИЧКИ, КОИТО СА СЕ ОТЧАЯЛИ, ЧЕ ЩЕ НАМЕРЯТ ЛЕКАРИТЕ, СПОСОБНИ ДА ГИ ИЗЛЕКУВАТ" от д-р Евгений Божиев

Доктор Евгений Божиев е завършил факултета за подготовка на лекари за авиацията и космонавтиката в Ленинградската военномедицинска академия. Специализира неврология, неврофизиология, психотерапия, мануална терапия, остеопатия, оздравителни техники. Неговите уникални методи за самолечение са проверени от над 30 години медицинска практика.

Всяка болест може да бъде излекувана, а всеки човек може да върне здравето и младежкия си вид, убеден е доктор Евгений Божиев.

И за това е необходимо едва половин час на ден, прости упражнения и ясно разбиране на причините за възникване на болестите, както и механизма на тяхното развитие.

Една книга, която ще ви покаже, че можете сами да поддържате тялото си здраво и жизнено, независимо от възрастта.

Лесни техники за избавяне от конкретни заболявания, методи, упражнения и съвети за справяне с произтичащите от тях болки и неразположения, общи принципи за поддържане на добро здраве.

Когато прочетете тази книга, ще се убедите, че доброто здраве, за което всички ние мечтаем, не е толкова трудно постижимо, а тя ще се превърне в безценен наръчник за всеки ден.


"КНИГА НА ЖИВОТА: ЗА ВСИЧКИ, КОИТО СА СЕ ОТЧАЯЛИ, ЧЕ ЩЕ НАМЕРЯТ ЛЕКАРИТЕ, СПОСОБНИ ДА ГИ ИЗЛЕКУВАТ" ОТ ЕВГЕНИЙ БОЖИЕВ - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Ако сте се уморили от честите посещения в медицинските кабинети и купищата лекарства, които трябва да приемате, ако въпреки тях не получавате изцеление, може би е време да потърсите друго решение...

kniga na jivota january 2022 650x650 min

Една книга, която разрушава много от традиционните възгледи за развитието на заболяванията... Всеки има право да знае, че може сам да поддържа организма си в добро състояние.

 


НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО": "НАМАСТЕ: ИНДИЙСКИЯТ ПЪТ КЪМ ЩАСТИЕТО, УДОВЛЕТВОРЕНИЕТО И УСПЕХА" - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Древна мъдрост и мистични тайни, които ще ви помогнат да изградите настоящето, което заслужавате, и бъдещето, за което мечтаете.

namaste 650x650 min

За всички онези въпроси, които индийските мистици са си задавали през последните пет хилядолетия и на които са намерили отговори! 

 


ЗИМНА ПРОМОЦИЯ - 30% ОТСТЪПКА ЗА КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО"!

"Не съществува трудност, която един час четене да не смекчи." Шарл дьо Монтескьо

zimna promociq 03 2024 min

Промоцията продължава до 18 март 2024 г.

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "КОЛЕКЦИЯ ЗДРАВЕ"

vig vsi4ki