Gnezdoto.net
Бащина поука снимка: rasskabak.deviantart.com

Бащина поука

  • автор: Вили Терзиева
  • категория: Мъдрост

Една история за жените и любовта. За любовта, която мами, и за тази, която приласкава. За любовта, която омагьосва, и за тази, която утешава...

Сине, питаш ме какви са жените.

Истината е, че всеки мъж през живота си открива своята истина за тях. Мога само да споделя с теб какво научих аз през дългите години, откакто съм на тази земя.

Има Жени-Звезди, сине. Такава жена грее високо над теб с блясък, който те мами. Тя те кара да мечтаеш, поражда в теб неистово желание да растеш, за да я достигнеш. Но каквито и усилия да полагаш, колкото и да протягаш ръка към нея, тя винаги ще си остане далечна, студена... недостижима.

А има и Жени-Фенери. Мислиш си... тя е обикновена, в нея няма нищо специално. Уверен, че винаги е до теб, нехайно я оставяш да потъне в прах, често захвърлена в някой ъгъл на сърцето ти. Докато ти копнееш да докоснеш Звездата, тя чака търпеливо да протегнеш ръка към нея.

Сине, Звездата е примамлива, като песен на русалка, но никога не забравяй, че когато се изгубиш в мрака на живота, именно Фенерът ще е с теб и ще освети пътя ти.

Вижте всичко написано от Вили Терзиева и допълнителна информация за нея ...

Вижте още: Бяла циклама


НЕ ПРОПУСКАЙТЕ "КАЛЕЙДОСКОП НА ЖИВОТА" ОТ АННА КИРЯНОВА - НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО". СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Как да живеем? Да приемем ли Съдбата, или да се борим с нея? Как да обичаме и да градим отношенията си с другите? Как да бъдем щастливи? Каква е личната ни мисия? Как да преживеем труден период от живота си? Как да започнем да ценим и уважаваме самите себе си?

kaleidoskop na jivota gif

Анна Кирянова е известен психотерапевт и философ, писател и автор на уникални методи за решаване на психологически проблеми. Нейните дълбоки и мъдри истории ще ви помогнат да погледнете на света по нов начин.

 


ЕСЕННА ПРОМОЦИЯ - 30% ОТСТЪПКА ЗА КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО"!

"Не съществува трудност, която един час четене да не смекчи." Шарл дьо Монтескьо

1 esenna promocia 2022 650x650 min

 


ДВЕ ПРЕКРАСНИ КНИГИ ОТ Д-Р ЛИСА РАНКИН, КОИТО ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ ПО ПЪТЯ КЪМ ИЗЦЕЛЕНИЕТО!: "ИЗЦЕЛЕНИЕ ОТ СТРАХА" И "ПОБЕДА НА УМА НАД МЕДИЦИНАТА" - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

„В самоизцелението няма нищо мистично и свръхестествено! Всичко е най-проста биохимия. Просто в човешкия организъм е заложен механизъм за самовъзстановяване и той очаква само да му създадем подходящи условия да направи това, което му е присъщо по природа – да твори чудеса!“ д-р Кели Макгонигъл!

2 knigi lisa rankin new pr 650x650 30 min

Методи за лечение без лекарства! Научни доказателства за това, че човешкият организъм е способен да се излекува сам! 

Промоцията продължава до 04 декември 2023 г.

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "МЪДРОСТ"

vig vsi4ki