Gnezdoto.net
Неви Боджукова ©

Неви Боджукова

Казвам се Неви Боджукова и съм семеен консултант.

В живота имам много роли, които изпълнявам, но най любимите за мен са да бъда жена в пълния смисъл на тази дума, пълноценен партньор, щастлива майка на прекрасен син и творец на живота си. Не мога да кажа дали аз избрах моята професия, или по-скоро тя избра мен, защото още от малка винаги съм била изследовател на човешката душа, на света вътре в нас, а това ме караше да задавам въпроси и да търся отговори.

Завършила съм бакалавърска степен "Социални дейности" в СУ "Св. Климент Охридски" през 2006 г., а по късно, през 2012 г., и магистърска програма "Управление на институциите за социална работа". След това се насочих към "Семейно консултиране", защото взаимоотношенията в двойката и темата за любовта винаги са ме вълнували. Много близки и приятели споделяха с мен своите трудности, търсейки подкрепа и разбиране, което ме мотивира да превърна това, което обичам да правя, в моя професия. В момента изучавам "Позитивна психотерапия" в "Дружеството по Позитивна Психотерапия в България".

Занимавам се с индивидуално, предбрачно и семейно консултиране; изнасям семинари на различни теми, свързани с любовта и семейните отношения.
Тук съм, за да ви помогна да опознаете себе си и да подобрите oтношенията във връзката.


 

Намерете Неви Боджукова

тел. 0883 333 177; 

имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.;">Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

уебсайт: nevibodjukova.com; semeenkonsultantnb.blogspot.com;

социални мрежи: facebook.com/SemeenKonsultantplus.google.com/+NeviBodjukova/posts