Gnezdoto.net
Различните лица на успеха

Различните лица на успеха

Две сестри не се били виждали дълги години. Едната направила кариера в чужда страна, а другата създала семейство и живеела по-простичък живот.

Дошъл денят, в който двете най-сетне се събрали. На тази, която живеела в чужбина ѝ направило впечатление какво спокойствие и щастие излъчва сестра ѝ. Попитала я:

– Кажи ми, сестричке, каква е тайната на твоето щастие? Ти живееш скромен живот със семейството си и въпреки това не се оплакваш. Виждам радостта изписана на лицето ти. Аз живея охолно, имам кариера. Постигнах, и дори надминах успеха, за който мечтаех, но не съм щастлива. Душата ми е някак празна.

– Успехът има много лица – отговорила другата сестра. – За теб той може да се изразява в постигане на финансова независимост, но за мен е нещо напълно различно. Аз следвам поривите на сърцето си и живея в мир със себе си. Това е най-големият успех за мен! Ако трупаш богатства само за да изглеждаш някой в очите на хората, няма как да достигнеш вътрешна хармония. Нея не можеш да купиш с пари. Те създават удобства, но не и щастие.

Вижте повече за Силвия Жекова и още статии от нея

Вижте още: НЕСЛУЧАЙНА СРЕЩА - УРОК ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ


НЕ ПРОПУСКАЙТЕ "КАЛЕЙДОСКОП НА ЖИВОТА" ОТ АННА КИРЯНОВА - НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО". СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Как да живеем? Да приемем ли Съдбата, или да се борим с нея? Как да обичаме и да градим отношенията си с другите? Как да бъдем щастливи? Каква е личната ни мисия? Как да преживеем труден период от живота си? Как да започнем да ценим и уважаваме самите себе си?

kaleidoskop na jivota gif

Анна Кирянова е известен психотерапевт и философ, писател и автор на уникални методи за решаване на психологически проблеми. Нейните дълбоки и мъдри истории ще ви помогнат да погледнете на света по нов начин.

 


ЕСЕННА ПРОМОЦИЯ - 30% ОТСТЪПКА ЗА КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО"!

"Не съществува трудност, която един час четене да не смекчи." Шарл дьо Монтескьо

1 esenna promocia 2022 650x650 min

 


ДВЕ ПРЕКРАСНИ КНИГИ ОТ Д-Р ЛИСА РАНКИН, КОИТО ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ ПО ПЪТЯ КЪМ ИЗЦЕЛЕНИЕТО!: "ИЗЦЕЛЕНИЕ ОТ СТРАХА" И "ПОБЕДА НА УМА НАД МЕДИЦИНАТА" - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

„В самоизцелението няма нищо мистично и свръхестествено! Всичко е най-проста биохимия. Просто в човешкия организъм е заложен механизъм за самовъзстановяване и той очаква само да му създадем подходящи условия да направи това, което му е присъщо по природа – да твори чудеса!“ д-р Кели Макгонигъл!

2 knigi lisa rankin new pr 650x650 30 min

Методи за лечение без лекарства! Научни доказателства за това, че човешкият организъм е способен да се излекува сам! 

Промоцията продължава до 04 декември 2023 г.

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ПРИТЧИ И МОТИВИРАЩИ ИСТОРИИ"

vig vsi4ki