Gnezdoto.net
Когато силно вярваш в нещо, цялата Вселена ти съдейства

Когато силно вярваш в нещо, цялата Вселена ти съдейства

Преди много време, когато с моя съпруг бяхме отскоро влюбени и още нямахме никаква представа как ще се развият бъдещите ни отношения, една вечер той ми донесе разкошен букет с рози. Докато ги подреждах във вазата, аз му казах:

– Знаеш ли, има поверие, че колкото по-дълго живеят подарените цветя, толкова по-силни и трайни ще бъдат отношенията между двама души.

В следващите дни моят обожател идваше всяка вечер и първо отиваше да провери в какво състояние са цветята във вазата. А те изглеждаха страхотно – свежи и ароматни, сякаш са току-що откъснати. Всъщност първият букет рози, който той ми подари, издържа стоически цели три седмици. После той продължаваше да ми носи цветя и ритуалът се повтаряше всеки път. Цветята винаги живееха много време.

Връзката ни се развиваше повече от чудесно. Не след дълго аз забременях, родих, оженихме се, купихме си къща. В първия ден, в който се пренесохме в новия си дом, моят съпруг ми донесе букет с рози и ми каза:

– Трябва да ти призная нещо. Никога няма да забравя онзи първи букет, който живя толкова дълго време във вазата. Мисля, че това беше знак от съдбата, че сме един за друг и че ще имаме дълъг и щастлив живот заедно.

Никога не му признах, че тогава купувах рози и сменях увехналите с нови. Но сега съм сигурна, че когато вярваш в нещо, то се случва.

Когато силно вярваш в нещо, цялата Вселена ти съдейства.

Притчата е част от сборника "Предай нататък любовта. 150 истории за чудото на живота"

Ако тихият глас на сърцето ви е заглушен от хилядите незначителни и безсмислени неща, с които е пълен животът ни, тази книга ще ви помогне да си припомните онези истински и важни неща, които са в най-съкровените кътчета на сърцето. Защото те съществуват и винаги са били там.
Книга, която ще зареди деня ви с енергия, ще стопли сърцето ви и ще успокои вечерта ви след дългия ден...


ТРИ КНИГИ! 450 ПРИТЧИ! МЪДРОСТ, ПРЕНЕСЕНА ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ! СЕГА С 30% ОТСТЪПКА! БЕЗЦЕННИ КНИГИ ЗА ВСЕКИ ДОМ!

Безценна колекция от 450 притчи - отговори на всички въпроси, които човек си задава през живота си.

3 pritchi new price650x650 30 min

"Най-важната истина може да откриеш с помощта на един прост разказ, както изгубената златна монета - на светлината на най-евтината свещ."

 


НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО": "НАМАСТЕ: ИНДИЙСКИЯТ ПЪТ КЪМ ЩАСТИЕТО, УДОВЛЕТВОРЕНИЕТО И УСПЕХА" - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Древна мъдрост и мистични тайни, които ще ви помогнат да изградите настоящето, което заслужавате, и бъдещето, за което мечтаете.

namaste 650x650 min

За всички онези въпроси, които индийските мистици са си задавали през последните пет хилядолетия и на които са намерили отговори! 

 


ЗИМНА ПРОМОЦИЯ - 30% ОТСТЪПКА ЗА КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО"!

"Не съществува трудност, която един час четене да не смекчи." Шарл дьо Монтескьо

zimna promociq 03 2024 min

Промоцията продължава до 18 март 2024 г.

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ВДЪХНОВЕНИЕ"

vig vsi4ki