Gnezdoto.net
За щастливата развръзка в любовта или как 3-годишни шафери се ожениха 20 години по-късно снимка: qing5.com

За щастливата развръзка в любовта или как 3-годишни шафери се ожениха 20 години по-късно

Една истинска история за голямата любов и за щастливия край. Една история за приказките, които се сбъдват. Една история за неочакваните и красиви пътища, по които ни води съдбата.

Годината е 1995-та. Бригс Фъси хваща Бритни Хъсбин за ръка и я повежда към олтара. Тържеството е прекрасно и любовта се носи във въздуха. Но... младоженците всъщност не са Бригс и Бритни. По това време те са само на три и изпълняват отговорната роля на шафери. Той носи пръстените, а тя – букета.
20 години по-късно Бригс и Бритни отново вървят към олтара. Този път на тяхната собствена сватба! Как да не вярваш в щастливата развръзка?!

001

Двамата всъщност не помнят своята първа среща преди толкова години. Откриват се един за друг в гимназията. "Тя седеше на предния чин, - разказва младоженецът. – Един ден дойде у дома и попита за мен... По-късно случайно беше донесла снимка от онази сватба. Аз се разсмях, защото имах същата фотография у дома. Но изобщо не знаех, че тя е онова момиче..."
Две години по-късно между тях пламва страстна любов. След дипломирането си се записват заедно в Mankato State University, Минесота, където учат и до днес.
На 10 януари 2015 г. Бригс и Бритни се вричат един на друг пред 310 гости, подписвайки не просто своето брачно свидетелство, а и една от най-романтичните истории за вълшебството на любовта.

Вижте още: Двама души с 82-годишен брак разкриват тайната на вечната любов

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ВДЪХНОВЕНИЕ"

vig vsi4ki