Gnezdoto.net
История за едно куче, на което все му се спеше снимка: ©AndyMathis / flickr

История за едно куче, на което все му се спеше

Вижте тази симпатична и ободряваща история за едно изморено куче, на което непрекъснато му се спеше... Гарантирам ви, че ще се развеселите. 

Един ден пред дома ми се появи някакво куче. По всичко личеше, че е добре гледан домашен любимец.

Изглеждаше добре охранено, а и беше с каишка на врата. Доверчиво се приближи до мен, аз го погалих и след като отворих вратата, бързо се шмугна вкъщи. Прекоси дневната, повъртя се, след което се настани в единия ъгъл и заспа. След известnо време се събуди и аз го пуснах да си ходи.

На другия ден отново дойде по същото време, пак влезе в хола и спа в ъгъла около час. След което си тръгна. Всичко това се превърна в малък ритуал, който се повтаряше през няколко дни в продължение на две седмици.

Един ден обаче, цялата тази история започна да ми се струва странна и реших да разбера откъде идва това куче и най-вече – Защо? Завързах на каишката му бележка със следното съдържание: "Много ми се иска да знам кой е собственикът на това страхотно и мило животно. И да го попитам знае ли, че неговото куче всеки ден се отбива в дома ми... просто, за да поспи."

На следващия ден кучето отново дойде, а на каишката му имаше закачена нова бележка: "То живее в дом с шест деца, две от които са на три години. Просто се опитва да поспи. Всъщност, може ли утре и аз да дойда с него?" 

Вижте още: ПРОСТО ЛЮБОВ - ИСТОРИЯ ЗА ЕДНО МОМЧЕ И НЕГОВОТО КУЧЕ

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ВДЪХНОВЕНИЕ"

vig vsi4ki