Gnezdoto.net
Исабел Алиенде: Как да живеем със страст независимо от възрастта

Исабел Алиенде: Как да живеем със страст независимо от възрастта

Тя пише за страстта. И живее със страст. Нейните романи и мемоари разказват истории за мъже и жени, които живеят със страстна отдаденост към своята любов и към своите идеали.

Смятана за най-добрата латиноамериканска писателка на всички времена, и сравнявана единствено с Габриел Гарсия Маркес, Исабел Алиенде е освен всичко изключителна жена.

Днес тя е на 72. Да, има няколко бръчки, но има невероятнo виждане за старостта. И за това как да живеем със страст, независимо от възрастта.

Вижте една откровена беседа в TED на голямата писателка, в която тя говори за страховете си, свързани с остаряването. И за това, че възнамерява да продължи да живее със страст.

Независимо от възрастта ви, вижте това. Повече от вдъхновяващо е!

Заб. На някои мобилни устройства е възможно до не се заредят българските субтитри! Може да чуете лекцията по-късно на персоналния си компютър.

КНИГИТЕ НА ИСАБЕЛ АЛИЕНДЕ МОЖЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ И ДА ПОРЪЧАТЕ В КНИЖАРНИЦА ГНЕЗДОТО


НЕ ПРОПУСКАЙТЕ "КАЛЕЙДОСКОП НА ЖИВОТА" ОТ АННА КИРЯНОВА - НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО". СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Как да живеем? Да приемем ли Съдбата, или да се борим с нея? Как да обичаме и да градим отношенията си с другите? Как да бъдем щастливи? Каква е личната ни мисия? Как да преживеем труден период от живота си? Как да започнем да ценим и уважаваме самите себе си?

kaleidoskop na jivota gif

Анна Кирянова е известен психотерапевт и философ, писател и автор на уникални методи за решаване на психологически проблеми. Нейните дълбоки и мъдри истории ще ви помогнат да погледнете на света по нов начин.

 


ЕСЕННА ПРОМОЦИЯ - 30% ОТСТЪПКА ЗА КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО"!

"Не съществува трудност, която един час четене да не смекчи." Шарл дьо Монтескьо

1 esenna promocia 2022 650x650 min

 


ДВЕ ПРЕКРАСНИ КНИГИ ОТ Д-Р ЛИСА РАНКИН, КОИТО ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ ПО ПЪТЯ КЪМ ИЗЦЕЛЕНИЕТО!: "ИЗЦЕЛЕНИЕ ОТ СТРАХА" И "ПОБЕДА НА УМА НАД МЕДИЦИНАТА" - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

„В самоизцелението няма нищо мистично и свръхестествено! Всичко е най-проста биохимия. Просто в човешкия организъм е заложен механизъм за самовъзстановяване и той очаква само да му създадем подходящи условия да направи това, което му е присъщо по природа – да твори чудеса!“ д-р Кели Макгонигъл!

2 knigi lisa rankin new pr 650x650 30 min

Методи за лечение без лекарства! Научни доказателства за това, че човешкият организъм е способен да се излекува сам! 

Промоцията продължава до 04 декември 2023 г.

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ВДЪХНОВЕНИЕ"

vig vsi4ki