Gnezdoto.net

Танцът на любовта - Патрик Суейзи и съпругата му Лиса Нийми

Една любов, продължила цял живот... Такава е любовта на Патрик Суейзи и Лиса Нийми. Запознават се, когато той е на 18, а тя - на 15. Лиса ходи на уроци по танци при майка му. Влюбват се от пръв поглед. Когато Лиса навършва 18, двамата се женят и остават неразделни 34 години, до смъртта на Патрик през 2009 г. В едно свое интервю актьорът споделя, че именно тази жена, любовта на живота му, е вдъхновението за хита му "She's Like the Wind"...

През 1994 г. двамата изпълняват великолепен танц на песента на Уитни Хюстън "All the Man That I Need" по време на връчването на Световните музикални награди. Toва е своеобразен жест към песента-победител. Това е и първата им танцова поява заедно по телевизията. Изгледайте клипа. Вижте и реакцията на Уитни в публиката. Докоснете се отново до двама прекрасни изпълнители, които напуснаха този свят, но го оставиха малко по-добър, малко по-светъл, носещ малко повече любов...

В памет на Патрик Суйзи и Уитни Хюстън.

Вижте още: Патрик Суейзи: Победата за мен е да не се предаваш, да поемеш всяка топка, която съдбата хвърля към теб. И да продължиш.

Кизомба - танцът, който разказва една романтична история


НЕ ПРОПУСКАЙТЕ "КАЛЕЙДОСКОП НА ЖИВОТА" ОТ АННА КИРЯНОВА - НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО". СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Как да живеем? Да приемем ли Съдбата, или да се борим с нея? Как да обичаме и да градим отношенията си с другите? Как да бъдем щастливи? Каква е личната ни мисия? Как да преживеем труден период от живота си? Как да започнем да ценим и уважаваме самите себе си?

kaleidoskop na jivota gif

Анна Кирянова е известен психотерапевт и философ, писател и автор на уникални методи за решаване на психологически проблеми. Нейните дълбоки и мъдри истории ще ви помогнат да погледнете на света по нов начин.

 


ЕСЕННА ПРОМОЦИЯ - 30% ОТСТЪПКА ЗА КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО"!

"Не съществува трудност, която един час четене да не смекчи." Шарл дьо Монтескьо

1 esenna promocia 2022 650x650 min

 


ДВЕ ПРЕКРАСНИ КНИГИ ОТ Д-Р ЛИСА РАНКИН, КОИТО ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ ПО ПЪТЯ КЪМ ИЗЦЕЛЕНИЕТО!: "ИЗЦЕЛЕНИЕ ОТ СТРАХА" И "ПОБЕДА НА УМА НАД МЕДИЦИНАТА" - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

„В самоизцелението няма нищо мистично и свръхестествено! Всичко е най-проста биохимия. Просто в човешкия организъм е заложен механизъм за самовъзстановяване и той очаква само да му създадем подходящи условия да направи това, което му е присъщо по природа – да твори чудеса!“ д-р Кели Макгонигъл!

2 knigi lisa rankin new pr 650x650 30 min

Методи за лечение без лекарства! Научни доказателства за това, че човешкият организъм е способен да се излекува сам! 

Промоцията продължава до 30 ноември 2023 г.

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ВИДЕО"

vig vsi4ki